Behandlingar & Priser

DIN FRISÖR PÅ BJÄREHALVÖN!

-SALONG & HÅRVÅRD

HÄR HITTAR DU INFORMATION OM ALLA VÅRA BEHANDLINGAR

AVFÄRGNING

 

För dig som vill ändra din färg om ditt hår har varit färgat tidigare behövs det ibland göra en avfärgning. Vi rekommenderar att Du kommer in till salongen för en grundlig konsultation.

 

Avfärgning kort hår : 1850 kr

 

 

SLINGOR

 

Folie eller hätta. Det är alltid slutresultatet som avgör tekniken, den konsulterar vi fram om Du inte redan är helt på det klara.

 

Folie slingor kort hår/utväxt : 912kr Långhårstillägg : 255 kr

Slingor kort hår i hätta : 703kr

Effekt slingor, max 5 st : 438 kr

Wellaplex i behandling : 250kr

 

 

NYANSERING

 

När färgtonen behöver en korrigering. Både kemiskt obehandlade samt behandlade hår kan ibland behöva nyanseras efter sol eller annat som påverkat färgen. Ibland görs en nyansering, till exempel efter en blekning, för att ta bort gula pigment.

 

Nyansering : 425 kr

 

 

HELBLONDERING

 

Helblondering för dig som vill uppnå en ultra blond färg. Denna behandling tar längre tid än klassisk färg och i denna behandling ingår nyansering om det behövs.

 

Helblondering kort hår/utväxt : 850 kr Långhårstillägg: 255 kr

 

 

 

UPPSÄTTNING - FÖR VARDAGS ELLER FEST

 

Som stylist erbjuder vi allt från att locka/platta håret till enklare uppsättningar och läggningar.

 

Du är värd lite lyx!

 

Uppsättning, per påbörjad 30 min : 330 kr

Läggning/föning kort hår : 330 kr

Läggning/föning långt hår : 450 kr

KLIPPNING

 

En skön schamponering med scalpmassage ingår alltid. Beroende på vilken tidsåtgång som är beställd ingår även en kortare eller längre konsultation där Du är i centrum. Ditt mål är vårt mål!

 

Barn 0-11 år : 300 kr

30 min : 428 kr

45-60 min : 530 kr

FÄRG

 

Wellas färgsystem ger oss den totala friheten som kreatör. Med deras ständigt innovativa kemi-tekniska utveckling är drömmen aldrig långt bort.

 

Färg kort hår/utväxt : 670 kr

Färgtillägg från : 117 kr

Kreativ färgning : 890 kr

Helblondering kort hår/utväxt : 850kr

 

 

 

 

 

HAIR TALK

 

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.

 

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

 

För att dina extensions från Hairtalk ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.

 

Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

 

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat hår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

 

Prissättning sker vid konsultation

BRUDHEMMA ELLER PÅ SALONGEN

 

Vi erbjuder Dig att skapa ditt drömhår på kanske den viktigaste dagen i ditt liv. Kompromissa inte på pris och kvalitet! Vi erbjuder full service med konsultation och enklare make up. Du kan byta om hos oss, vi hjälper dig med påklädning. Vi kan även erbjuda att skapa ditt hår i din privata hemma miljö mot ett extra tillägg.

 

Som "Brud V.I.P." på salongen är du ensam om all uppmärksamhet, självklart bjuder vi på lite bubbel och annan dryck. När du lämnar oss är du redo för vigsel och fotograf!

 

Brud V.I.P. : 2400 kr

Eventuell resekostnad : 55 kr / mil

ERBJUDANDEN!

Bli V.I.P. hos Slavica! Boka ny klipptid vid ditt besök och få 10% på klippningen.

Som tack för Ert tids-tålamod erbjuder vi idag 10% avdrag på Mellonies behandlingar.

KUR FÖR HÅRBOTTEN

 

För dig med klåda, flagig hårbotten, mjäll, psoriasis eller andra hårbottensproblem kan vi erbjuda olika behandlingar. Efterbehandling rekommenderas att göra hemma med tillhörande produkter.

 

Kur/inpackning : 185 kr

Hårbottenmassage 10 min : 250 kr

 

 

BRYN OCH FRANSAR

 

Vi hjälper dig att forma dina ögonbryn. Vi färgar både fransar och bryn enligt önskemål.

 

Färg bryn/fransar (inkl. plock av ögonbryn) : 215 kr

Färg bryn + fransar (inkl. plock av ögonbryn) : 395 kr

Copyright @ Slavica Clippet AB

 

HJÄRTLIGT

VÄLKOMNA!

/ Slavica & Mellonie