Om oss

DIN FRISÖR PÅ BJÄREHALVÖN!

-SALONG & HÅRVÅRD

DU HITTAR OSS PÅ FACEBOOK, FÖLJ OSS GÄRNA DÄR FÖR ATT INTE MISSA UPPDATERINGAR, HÄNDELSER, SÅ SOM FÖRE- & EFTERBILDER, ELLER ERBJUDANDEN!

OM OSS

Clippet AB startade i Förslöv i Januari 2016.

 

Vi som arbetar på Clippet heter Slavica och Mellonie.

 

Jag, Slavica började frisörskolan i Karlskoga 1979 och har sedan gesällen 1982 hos Mästare Mali i Karlstad, jobbat på en del olika platser. Hamnade i Halland och Unnaryd, där den första egna salongen startade 1985 - 2002, den hette också Clippet.

Efter Unnaryd blev det Kungsbacka i drygt åtta år som anställd, sedan Ystad som egen i tre år, för att plötsligt göra ett jätte hopp till Arktis och Svalbard.

 

Jag älskar alla delar i yrket där individen/kunden är mitt fokus och alla jobb är lika spännande och utmanande.

Klassiskt, kreativt, modernt, funktionellt, roligt, inspirerande, är bara några av mina specialiteter.

Dam, Herr, barn, alla är vi individer som vill göra intryck på vår omgivning, jag älskar att få vara den som hjälper er med det.

Mellonie...

Salongens trainee, idag på nivå 4. Det betyder att den tre- åriga frisörlinjen är avklarad, och nu återstår endast 1000 praktiktimmar av 3000 innan gesällprov.

Som Mellonies mästare kan jag inte känna mig mer lyckosam över en så duktig, ansvarstagande, varm, lekfull och driven trainee.

 

 

VI FÖRSÖKER KONTINUERLIGT ATT FÖRNYA OSS GENOM KURSER, VISNINGAR OCH MÄSSOR. ALLT FÖR ATT VARA SÄKER PÅ ATT DU ERBJUDS DET ALLRA SENASTE INOM HÅRTRENDER JUST NU.

 

FRÅGA OSS GÄRNA FÖR LITE INSPIRATION VID DIN KONSULTATION!

Copyright @ Slavica Clippet AB

 

HJÄRTLIGT

VÄLKOMNA!

/ Slavica & Mellonie