Behandlingar & Priser

HÄR HITTAR DU INFORMATION OM EN DEL AV VÅRA BEHANDLINGAR

AVFÄRGNING


För dig som vill ändra din färg om ditt hår har varit färgat tidigare behövs det ibland göra en avfärgning. Vi rekommenderar att Du kommer in till salongen för en grundlig konsultation.


Avfärgning kort hår : 2013 krSLINGOR


Folie eller hätta. Det är alltid slutresultatet som avgör tekniken, den konsulterar vi fram om Du inte redan är helt på det klara.


Folie slingor kort hår/utväxt : 1005 kr          Långhårstillägg : 345 kr

Slingor kort hår i hätta : 750 kr

Bayalage/Ombre : 1424 kr

Effekt slingor, max 6 st : 480 kr

Wellaplex i behandling : 265 kr
NYANSERING


När färgtonen behöver en korrigering. Både kemiskt obehandlade samt behandlade hår kan ibland behöva nyanseras efter sol eller annat som påverkat färgen. Ibland görs en nyansering, till exempel efter en blekning, för att ta bort gula pigment.


Nyansering : 550 krHELBLONDERING


Helblondering för dig som vill uppnå en ultra blond färg. Denna behandling tar längre tid än klassisk färg och i denna behandling ingår nyansering om det behövs.


Helblondering kort hår/utväxt : 939 kr       Långhårstillägg: 345 kr
UPPSÄTTNING - FÖR VARDAGS ELLER FEST


Som stylist erbjuder vi allt från att locka/platta håret till enklare uppsättningar och läggningar.


Du är värd lite lyx!


Uppsättning, per påbörjad 30 min : 355 kr

Läggning/föning kort hår : 355 kr

Läggning/föning långt hår : 505 kr

KUR FÖR HÅRBOTTEN


För dig med klåda, flagig hårbotten, mjäll, psoriasis eller andra hårbottensproblem kan vi erbjuda olika behandlingar. Efterbehandling rekommenderas att göra hemma med tillhörande produkter.


Snabb kur/inpackning: 198 kr

Hårbottenmassage 10 min inkl. torkning: 395 krBRYN OCH FRANSAR


Vi hjälper dig att forma dina ögonbryn. Vi färgar både fransar och bryn enligt önskemål.


Färg bryn/fransar (inkl. plock av ögonbryn) : 245 kr

Färg bryn + fransar (inkl. plock av ögonbryn) : 450 kr

KLIPPNING 


En skön schamponering med scalpmassage ingår alltid. Beroende på vilken tidsåtgång som är beställd ingår även en kortare eller längre konsultation där Du är i centrum. Ditt mål är vårt mål!


Barn 0-11 år : 350 kr

30 min : 468 kr

60 min : 575 kr

FÄRG


Wellas färgsystem ger oss den totala friheten som kreatör. Med deras ständigt innovativa kemi-tekniska utveckling är drömmen aldrig långt bort.


Färg kort hår/utväxt : 725 kr

Färgtillägg från : 140 kr

Kreativ färgning : 985 kr

Helblondering kort hår/utväxt : 939 kr


HAIR TALK


Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.


Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.


För att dina extensions från Hairtalk ska bibehålla sin goda kvalitet så länge som möjligt undviker vi att ytskiktsbehandla håret. Därför håller Hairtalk omsättning efter omsättning.


Hairtalks patenterade tejpsfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.


Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat hår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.


Prissättning sker vid konsultation

BRUDHEMMA ELLER PÅ SALONGEN


Vi erbjuder Dig att skapa ditt drömhår på kanske den viktigaste dagen i ditt liv. Kompromissa inte på pris och kvalitet! Vi erbjuder full service med konsultation och enklare make up. Du kan byta om hos oss, vi hjälper dig med påklädning. Vi kan även erbjuda att skapa ditt hår i din privata hemma miljö mot ett extra tillägg.


Som "Brud V.I.P." på salongen är du ensam om all uppmärksamhet, självklart bjuder vi på lite bubbel och annan dryck. När du lämnar oss är du redo för vigsel och fotograf!


Brud V.I.P. : 3500 kr

Eventuell resekostnad : 55 kr / mil

ERBJUDANDE!

Bli V.I.P. hos oss! Boka ny klipptid vid ditt besök och få 10% på klippningen.


HJÄRTLIGT

VÄLKOMNA! 

 / Slavica & Mellonie

Copyright @ Slavica Clippet AB